INTRESSEANMÄLAN – Längtar du också efter att ta hand om dig och få umgås med andra kvinnor i en glädjefylld och trygg gemenskap? Uppleva harmoni, kraft och energi med hormonbalanserande yoga, befriande dans, underbar vegetarisk mat och undervisning om hur våra hormoner påverkar din hälsa och ditt välbefinnande?
Att få prata om det som specifikt rör oss som kvinnor men som fortfarande är lite tabu?
Att få verktyg för att må bra oavsett om du befinner dig mitt i livet, före, i eller efter klimakteriet? Då är den här helgen för DIG!
Inga förkunskaper behövs.

Vi träffas i naturskönt belägna Nyhyttans kurort, 2 mil norr om Nora, för en helg fylld av:

  • Mjuk Yoga, meditation och befriande dans för hormonell balans
  • Undervisning om hormoner och deras betydelse för vår hälsa och vårt välmående (hur äggstockar, binjurar, sköldkörtel och hjärna samspelar), tarmhälsa, hormonstödjande kost och livsstil, bioidentiska hormoner.
  • Goda samtal om det som rör oss som kvinnor. I trygg och glädjefylld gemenskap ges möjlighet att byta erfarenheter och stötta varandra.
  • Helande Gongbad/Soundjourney
  • Tid för egna strövtåg i den fina naturen 🙂
  • Underbar vegetarisk mat
  • Enkelrum med badrum

Kostnad:

Kursavgift: Publiceras vid kurs

Tillkommer:

Två övernattningar i enkelrum med badrum och sju måltider. Kost och logi. Betalas på plats till hotellet.

Anmälan:

För intresseanmälan och info ring eller mejla namn, adress, telefon.
Telefon: 0733-786975
Epost: carina@joydame.se

Om mig Carina:

Jag har tidigare arbetat som läkare inom såväl offentlig som privat sjukvård. De senaste 7 åren med ffa hormonhälsa, varav 2 år på HerCare, en klinik för kvinnohälsa med helhetssyn, grundad av Mia Lundin (en av Sveriges främsta experter på kvinnohälsa).
Sedan 2013 driver jag hälsoföretaget JoyDaMe – hälsa & personlig utveckling i Nora där jag vill inspirera människor till att bli mästare över sitt eget mående med hjälp av den kunskap och erfarenhet jag har av holistisk hälsa. I min verktygslåda har jag förutom min läkarkarriär även MediYoga/kundaliniyoga, SoundYoga och Dance of Life (frigörande dans), Gong- och Sound healing, klangskålsmassage, Reiki Healing. Diverse kurser inom personlig utveckling, grundkurs i Gestaltterapi, dansterapi samt individuell terapi.
Min största, visaste lärare: LIVET med alla medresenärer.