Om Carina

SoundYogalärare och SoundHealer enl. Karin Gibson,  MediYogainstruktör (medicinsk yoga) enl. Göran Boll. Dance of Life-pedagog, utbildad på International Institute for Dance Therapy på Teneriffa. Reiki I + II. Certifierad Lomi Lomi Nui-massör, level I + II.
Har tidigare jobbat som läkare, specialist invärtes medicin, både inom offentlig och privat sjukvård.

Jag älskar sound, yoga och dans, njuter av att röra mig fritt utan prestation. Kroppen har sin egen intelligens och när jag i dansen lyssnar till den viskar den: Du duger precis som Du är! Här finns stillheten, lugnet, friden. Bara nuet existerar, en tomhet fylld till bredden av ….pulserande liv!

För mig blev den fria dansen, yoga och meditation samt möten i det fria på Hawaii med ”soundets mästare”, valar och delfiner, en väg ut ur utbrändhet och ständig värk. Dessa verktyg hjälper mig att leva ett liv med mera liv i. Nu brinner jag för att inspirera dig att bli den du är och släppa fram ditt ljus – världen behöver det mer än någonsin!

I min hälsorådgivning hjälper jag kvinnor tillbaka till sin naturliga hormonella balans. Obalanser i vårt hormonsystem kan orsaka mycket lidande hos kvinnor i alla åldrar. Stress är den största boven i detta drama! Du lär dig vad du själv kan göra och du får kunskap för att föra din talan med sjukvården så att du åter kan stråla av hälsa och glädje.

Carina bjuder in till soundyoga: ”Ljud av alla sorter”

Sveriges Radio 6 januari 2022

https://sverigesradio.se/artikel/carina-bjuder-in-till-soundyoga-ljud-av-alla-sorter

Carina vill sprida livsglädje

Publicerat i NA 21 februari 2015