”Idag vill jag dela med mig av hur det här passet kändes ”3e kroppen, det positiva sinnet”:
Först o främst hur skönt som helst. GÖR DET HÄR PASSET OM DU MISSAT DET🤩. Jag har gått hos Carina i 5 år nu. Det räddar mig från den värsta stressen. Jag får lugn o ro i själen. Och fysiskt blir jag mjukare i kroppen. Sedan tonåren har jag skolios. Det gör muskulaturen i ryggen spänd. Kotpelaren i bröstryggen är stelast! Jag jobbar på att mjuka upp det området och under dessa 5år har jag successivt blivit bättre och bättre. Ikväll fick jag till det – så mycket som det rörde sig i bröstryggen idag har det inte gjort på länge länge. Små steg i rätt riktning! Tacksam att få gå hos dig Carina” 🙏🏻🤩✨

🙏 ”Jag vill önska dig Allt Gott för 2021 och ser så mycket fram emot att yogatimmarna ska komma i gång igen. Lyssnade på Patricia Tudor Sandahls Vinterprogram i p1 som mycket handlade om åldrande och om att kroppen förändras med åren. Men även om det hon kallade ”livskraft” minskar, att man orkar mindre, att åldrandet medför begränsningar, behöver inte ”livslusten” minska. Jag tycker att yoga med dig gett mig både mer livskraft och livslust. Tack för det, Carina! ” I. senioryogini,( i lokal och online)

🙏”…Jag vill TACKA för denna min första yogatermin ! ….TACK för gårdagens pass ! Jag har varit i lättja och utan yoga sen sista passet, och igår och framförallt i morse, kände jag det stora i yogan. Yogan har bidragit (nu har jag helt fått tron på mina misstankar tidigare under hösten 😏😎 ) till en ökad livsglädje, självkänsla, trygghet, tillit, balans och lekfullhet i mitt liv och mig själv ! Så nu är jag nyfiken på vad vårens yoga kan göra om ”bara” en hösttermin ger detta ! Tack tack tack och med all kärlek önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR ! TACK CARINA 🙏❤👼 Lotta (i grupp och online)

🙏”SUMMERING AV ETT ÅRS YOGA”
Vikt minus 10 kg
Halverad medicinering
Äter nyttigare
Motionerar mer
Sover bättre
Slutat snarka
Gillar min kropp
Bättre självkänsla
Plus en andlig utveckling som jag inte kan sätta ord på ännu
För 4 år sedan skickade kroppen en varningssignal till mig i form av en kraftig hjärtinfarkt. Den fick mig att vakna upp och jag insåg att det var dags att börja leva ett hälsosammare liv med bättre kost och regelbunden motion…..Allt förändrades när min fru lockade med mig till yogan för knappt ett år sedan. Kan erkänna att jag hade en del fördomar om obekväma ställningar och konstiga ljud, men dessa försvann redan på det första passet. Jag fick kontakt med inre delar av kroppen och andliga dimensioner som jag inte hade varit medveten om. Kände mig fylld av harmoni och glädje efter varje pass. Ganska snart började förändringarna av livsstil att gå lättare. Träningen blev ett nöje och plötsligt fann jag mig föredra vegetarisk mat framför husmanskost. Och en kopp omsorgsfullt malet och handbryggt kaffe per dag, istället för att bälga i mig när tillfälle gavs. Viktminskningen kom som ett brev på posten och därmed också bättre självkänsla. Jag menar inte att yogan i sig gav alla dessa positiva effekter, men vill påstå att det blev den pusselbit som jag behövde för att kunna koppla samman allt till en stabil och hälsosam helhet.
Tack Pamela 🌺 för att du lockade med mig och tack Carina 🌼
för god guidning på färden” Dag (grupp och online)

🙏”Tack för…. och en härlig termin som gått alldeles för fort. Jag uppskattar verkligen möjligheten att göra passen när det passar mig och tycker det funkar utmärkt med dina tydliga instruktioner. Tack Carina” G. (endast Online)